Een heldere totaalprijs, géén verrassingen achteraf

Bezorg mij uw meetstaat of ontwerpplan en ik werk vrijblijvend een offerte uit voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Voor kleinere metselwerken behoort ook een samenwerking op uurbasis tot de mogelijkheden.

1. Bel of mail

Bij interesse in een samenwerking contacteert u mij best eerst telefonisch op 0477 29 37 03 of stuurt u een e-mail naar info@harryjanssens.be. Ik maak dan een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting.

2. Ik kom bij u langs

Tijdens de kennismaking bekijken we samen het ontwerpplan van uw project. We bespreken welke onderdelen van het bouwproject u mogelijk graag aan ons toevertrouwt. Zo kunt u, naar keuze, zelf instaan voor bijvoorbeeld de grondwerken of ander onderdelen van het bouwproject.

3. U krijgt een totaalprijs

Op basis van het ontwerpplan of een meetstaat werk ik een totaalprijs uit. Dankzij een gedetailleerde offerte vermijden we onaangename verrassingen achteraf.

4. U ontvangt een referentielijst

Alle klanten – zonder enige uitzondering – waarvoor wij ooit werkten, prijken op onze referentielijst. U mag overal aanbellen om te vragen naar ervaringen. Specifiek voor uw project geven we u een referentielijst van gelijkaardige projecten in uw buurt. U bent ook welkom om langs te komen op de werf. Zo ziet u meteen hoe nauwkeurig en net wij werken.

5. Akkoord?

Dan spreken we een timing af Wanneer u met de offerte akkoord gaat, spreken we een timing af. We doen er alles aan om de afgesproken startperiode te respecteren. Dit lukt bijzonder goed.

Meer dan 25 jaar ervaring als metser