Vakmanschap primeert op kwantiteit

Harry Janssens werkt als aannemer bewust kleinschalig. Zo geeft hij op de werf persoonlijk leiding aan zijn team. Om de kwaliteit en de afgesproken timing te verzekeren, neemt hij elk jaar slechts een beperkt aantal opdrachten aan.

Harry Janssens heeft al meer dan 25 jaar metserservaring op de teller. In 2008 startte hij als zelfstandige. Sinds enkele jaren werkt hij met een metsersteam met drie medewerkers. De actieradius strekt zich in een straal van 50 kilometer en meer uit rond de thuisbasis Wolfsdonk in Herselt.

Nooit meerdere werven op één moment

Het team van Harry Janssens combineert nooit verschillende werven tegelijkertijd. Zo gaat alle aandacht naar het correct uitvoeren van de lopende opdracht. Pas wanneer een werf zo goed als volledig is afgewerkt, starten de voorbereidingen voor de volgende opdracht.

Perfectionisme op de werf

Het moet correct en juist zijn. Elke opdracht wordt tot in de puntjes afgewerkt en Harry staat garant voor perfect metselwerk.

Ook orde en netheid op de werf vindt deze aannemer uiterst belangrijk. Zo wordt alle steenpuin en werfafval na het voltooien van de opdracht netjes meegenomen.

En tot slot zorgen we voor een perfecte naservice.

Volledige ruwbouw in eigen beheer

Met zijn metsersploeg neemt Harry Janssens de volledige ruwbouw voor zijn rekening. Ook voor het opvoegen en het plaatsen van de vloeren kunt u op hem rekenen.

Bij totaalprojecten werkt de firma samen met vertrouwde loodgieters, elektriciens, plakkers, chappers, plaatsers van ramen en deuren,… Harry Janssens blijft de eindverantwoordelijke en uw enige aanspreekpunt.

Interesse in een samenwerking?
Contacteer ons vrijblijvend.